Werkwijze

kennismaking
Laten we eerst even kennismaken. Zo weten we allebei wie we zijn en kunnen we goed bespreken wat de verwachtingen zijn. Het proces start met mijn branding questionnaire. Hierin kom ik van alles te weten over jou en je bedrijf. Ik wil er graag achter zien te komen wie jij bent en wat jou drijft. Misschien denk je al te weten welke kant je op wilt gaan, maar soms leidt dit gesprek tot een hele andere weg. We gaan er samen achter komen wat de beste manier is om tot jouw ideale klant te komen.
concetfase
Ik ga voor je aan de slag! Het ligt een beetje aan welk pakket je kiest, maar ik ga 2 tot 3 conceptvoorstellen voor je uitwerken. Na jouw feedback en goedkeuring ga ik hier verder op bouwen.
Wanneer ik alles heb uitgewerkt lever ik al je bestanden aan. Heb je gekozen voor het website pakket? Dan ga ik aan de slag met het uitwerken van jouw website. Ik ontwerp alle pagina’s zodat jij van te voren een goed beeld hebt hoe deze eruit komt te zien. Na jouw feedback en goedkeuring ga ik alles bouwen in een wordpress website. Zodra deze klaar is ben je helemaal good to go!
PORTFOLIO
FAQ
Wat je misschien nog even wilt weten

WordPress is zo’n fijn systeem om te gebruiken. Het is heel gebruiksvriendelijk en je kan zelf je website heel goed onderhouden. Je ontvangt van mij een kleine handleiding hoe je het beste alles kunt onderhouden.

Als ondernemer is het heel belangrijk dat de klant jou goed begrijpt. En dat jij jouw ideale klant goed bereikt. Door een goede branding staat je merk als een huis. Jij kan je richten op wat echt belangrijk is, namelijk je aanbod. Door een goede branding die daarbij aansluit ben je voor de klant herkenbaar en weet de klant wat hij aan je heeft.

Je domeinnaam en hosting zitten niet in het pakket inbegrepen. Dit kun je namelijk beter zelf regelen. Ik kan je er zeker in adviseren. Maar omdat hier best wat persoonlijke gegevens bij komen kijken, is het verstandig dit zelf te regelen. 

Mijn tarieven zijn gebaseerd op waarde en tijd. Ik neem ook maar een beperkt aantal opdrachten aan zodat ik vol concentratie en liefde aan een project kan werken.

Natuurlijk! Ik ontwerp dan iedere pagina van jouw website. Zodat jij precies kan doorgeven aan je developer hoe je het wilt hebben. Ik maak dan een speciale prijs op maat voor je.