About Me

Creative mind.

Ik ben Anouschka Kriek. Moeder van twee lieve meisjes en getrouwd met de allerliefste man. Samen wonen we in prachtig Haarlem.

never give up on your dream

Na mijn studie Marketing, Communicatie en Reclame in Antwerpen ben ik heel anders gaan doen. Ik verhuisde terug naar Nederland en ging als stewardess de wijde wereld verkennen. Toen mijn oudste dochter werd geboren, en ik toch echt wel meer thuis wilde zijn bij haar, ben ik allerlei verschillende dingen gaan doen. Van het opzetten van een kinderkledingmerk tot newborn-en kinderfotogafie.

anouschka kriek grafisch ontwerp

Toen ik zwanger was van onze jongste dochter merkte ik dat mijn passie toch echt meer bij het grafisch ontwerpen lag. Ik was veel vaker bezig met het creeeren van nieuwe ontwerpen, en ik kon het zo makkelijk combineren met ons nieuwe gezinsleven.

Wenskaarten, geboortekaartjes, het ontwerpen van Surface Pattern Design,… Ik word er echt heel erg blij van. 

De afgelopen 2 jaar ben ik me meer gaan specialiseren in brand design en vooral in de waarde die het heeft voor je bedrijf. Wat ik hier het allerleukste aan vind is het helpen van de vrouwelijke ondernemer met een branding die vervolgens ook perfect doorloopt op een website.

The goodies

Ik ken alle, ja écht alle (236) afleveringen van Friends uit mijn hoofd. Ik kijk het zo ontzettend vaak, en het verveelt nog steeds niet.

Ik hou van eten, heel veel eten, en dan vooral sushi, pasta en thais. 

Mijn favoriete seizoen is de herfst. Misschien omdat ik jarig ben in de herfst, maar ik word zo blij van de prachtige kleuren in de natuur.

anouschka kriek haarlem graphic design

PORTRETJES

THE PERFECT GIFT

Hoe leuk is het om een getekend portret aan de muur te hebben hangen. Een mooi uniek getekend portret. Het mooiste cadeau om te geven.

websitesaakjekraak

WEBDESIGN

JUST THE DESIGN

Ik ontwerp voor jou de hele website. Daarna kan mijn ontwerp door naar de wedbouwer. Ik werk hiervoor samen met een aantal super goede webbouwers.