.

Hi!

Wat leuk dat je even rondkijkt op mijn website! Ik ben Anouschka Kriek. Samen met mijn allerliefste man en onze twee lieve meisjes woon ik in prachtig Haarlem.  

Na mijn studie Marketing & Communicatie in Antwerpen ben ik iets heel anders gaan doen. Ik verhuisde terug naar Nederland en ging  als stewardess de wijde wereld verkennen. Toen mijn oudste dochter werd geboren, en ik toch echt wel meer thuis wilde zijn bij haar, ben ik allerlei verschillende dingen gaan doen. Van het opzetten van een kinderkledingmerk tot newborn- en kinderfotografie. 

Toen ik zwanger was van onze jongste dochter merkte ik dat mijn passie toch echt meer bij het grafisch ontwerpen lag. Ik was veel vaker bezig met het het creëren van nieuwe ontwerpen, en ik kon het zo makkelijk combineren met ons nieuwe gezinsleven.

Wenskaarten en geboortekaartjes ontwerpen, en het maken van surface pattern design,.. ik word er echt heel erg blij van. Grafisch ontwerpen is mijn grote passie.

De afgelopen 2 jaar ben ik me meer gaan specialiseren in branding en de waarde die het heeft voor je bedrijf. Wat ik hier het allerleukste aan vind is het helpen van de kleine (startende) ondernemer met een goede branding die perfect doorloopt op een website.  Een mooi logo en prachtige huisstijl maken is zo’n gaaf proces.  Ik ben heel erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

Liefs, Anouschka
.

Some funny facts about me

1
afleveringen van friends ken ik uit mijn hoofd
1
kopjes latte machiatto
1
keer sporten in de week
1
keer in de week schoolrun